Reggeborgh maakte in 2018 haar opwachting in de schaatswereld. Reggeborgh verbond zich als sponsor aan het team van Gerard van Velde. Er sprak meteen vertrouwen uit deze verbintenis, want het bedrijf uit Rijssen is ingestapt tot en met de Olympische Spelen in China in 2022 als sponsor van het schaatsteam. Het contract is inmiddels verlengd tot en met de Olympische Spelen in Milaan 2026. Daarnaast is er een marathonteam onder leiding van Roy Boeve. 

Langebaan team

Schaatsteam Reggeborgh heeft een mooie en diverse samenstelling. Sinds 2022 is er naast de sprintploeg ook een allroundteam. Femke Kok, Michelle de Jong en Marrit Fledderus vormen samen het vrouwenteam van Reggeborgh. Het allround team wordt gevormd door Patrick Roest, Marcel Bosker, Lex Dijkstra en Victor Ramler. Bij de heren schaatsen Kjeld Nuis, Hein Ottenspeer, Wesly Dijs, Janno Botman, Stefan Westenbroek, Mats Siemons en Louis Hollaar in het mooi groen-zwarte pak van Reggeborgh. Trainer Gerard van Velde wordt dit seizoen bijgestaan door assistenten Dennis van der Gun en Robin Derks.

Marathonteam

Naast de uitbreiding van het langebaan team, is er ook een marathonteam actief. Reggeborgh heeft de ambitie breder aanwezig te zijn in de schaatssport. Dus naast onze langebaanploeg past een marathonteam daar goed bij. In de zomer heeft het marathonteam ook zeer verdienstelijk meegedaan aan inline-skate wedstrijden. In het team schaatsen Gary Hekman, Crispijn Ariëns, Bart, Evert en Willem Hoolwerf, Ronald Haasjes en Max van Honschoten. Trainer Roy Boeve leidt het team en wordt bijgestaan door teammanager Teun Breedijk.