Victor Ramler schaatst vanaf komend seizoen bij Team Reggeborgh

24 maart 2022

Victor Ramler heeft voor Team Reggeborgh gekozen. De schaatser van Team Zaanlander heeft een contract voor een jaar getekend. Met Patrick Roest, Marcel Bosker en nu Ramler krijgt de allround-tak van Reggeborgh steeds meer gestalte. 

“Ik denk dat er inmiddels een mooi allroundteam staat en ik kijk ernaar uit om daar ook deel van uit te mogen maken”, zegt de 25-jarige schaatser uit Amsterdam. “Ik hield een goed gevoel over aan de gesprekken met de trainers en zie deze stap als een mooie uitdaging.”

Ramler gaat zich bij Reggeborgh voor het eerst volledig op de langebaan richten. Bij Zaanlander combineerde hij de langebaan nog met het rijden van marathons. “Voor mij is het een kans die ik nu moet grijpen en ik ben heel benieuwd hoe het voor mij uitpakt in een langebaanomgeving.”

De lange afstanden zijn altijd zijn specialiteit geweest, net als de mass-start. “Maar ik wil ook kijken hoe ver ik in het allrounden en op de teampursuit kan komen”, zegt de Amsterdammer, die opgroeide naast de Jaap Edenbaan. Naast het schaatsen volgt hij een Master Onderwijswetenschappen op de Universiteit van Amsterdam.